May 1, 2010

Nape dah x mau kawan??

salam..
entry ni khas aku tujukan tuk kwn2 yg aku kenali dari sekolah sampailah u..lebeh spesifik sket..skola yg aku maksudkan sekolah menengah kebangsaan sungai pusu kt gombak 2..n uDm..

aku nk mintak maaf kt korang semua..kalau aku ade terkasar bahase yg buat korang sakit ati ngn aku...aku minx maaf sepanjang kite berkawan..aku tau aku bukan lah seorang kwn yg baik..aku x mampu tuk memahami korang semua dengan baik..if aku ade salah mesej o ckp yg bukan2 yg buat korang trase aku minx maaf lg skali...aku sbg kwn,xnk hilang kwn yg sgt baik n happening mcm korang..korang pun mungkin x brape memahami aku...kadang2 kalau aku x reply mesej jgn kecik ati tau...kt U slalu aku kurang mcg...yg penting2 je...

hurmm...act,aku buat post ni nk tujukn kt seseorg yg aku rse mcm tbe2 je die lari diri dari aku..salah aku ker??sory..aku bkn kwn yg baik tuk ko...aku tau aku x layak kwn ngn ko..ko pun tau kn aku susah nk mesej2 org..n maybe dlm keadaan yang busy ari2 aku agk pressure time 2 sebab x brape nk cukup rest campur lg asgment n test2 yang melambak..aku rse sebab ade 1 msg aku reply wat ko, trase ati n ko dah xnk kwn aku lg.......eh,bkn ko kebal ke??npe tbe2 sensetip ni... aku cube kol ko bnyk kali,ko x penah angkat..mule2 aku ingat ko sibuk,so aku pun ok lg la..nex day,aku try kol ag..ko x angkat jgk...hurm..btw,aku nk bgtau ko thanx penah jd tempat aku mengadu..n thanx jge secret2 aku...tp 1 je nk bgtau ko aku agk terkilan bler ko x wish beday aku ri2...aku tau ko mmg xkn lupe beday aku..taun lepas ko siap pos adiah ag...em..agk sayu jgk aku rse....n den aku tau mesti ade samting ko trase ngn aku bt aku kol2 ko x angkat...aku juz nk dgr explanation dr ko...dats all..pas ko bce entry ni aku harap ko dah pun maafkan aku..even ko xnk anggap aku kwn lg pun xpe..but ur stll my fren:)...gudluck in ur future..MAY ALLAH BLESS U!

10 comments:

iQapiQa said...

sje menyinggah n menyibok..
hepy oliday cyg..

Husna Najihah said...

thanx viewing my blog..
epy oliday 2..c u next week:)

shasha-gadespink said...

be strong k akk,, :)

Husna Najihah said...

hehe..thnx dik:)
gudluk future

Fazreen Jalal said...

saje nk mnyibuk...
tp jgn lupe aambk award kat blog ak,,,
(^_^)

Husna Najihah said...

thanx khuz..9t aku amek:p

farah ain said...

saba ea..sayang,,aku kan ade,,,hehehe,,ermm,ko bukan kawan aku!!!!!ko kutuk aku kat rauf..!!hahahha,,takla dear..ko tetap ko best frend aku,tq 4 everything..

Husna Najihah said...

hahaha...
nede...aku x ckp lebey2 ea..
ko kn kwn aku..kn3:)

Ahmad Izzuddin Yusof said...

Sabar je la una.. biasa la tu... Nama pun man, u sia... hahaha

Husna Najihah said...

even aku x phm ko ckp pun...gelak jelah..hihi..thanx comen!

SO : 200509

Lets join me!

Nur Kasih

Lewat ini ku rasakan..Kasih kian ku dambakan..Resah hati yang ku pendam.. Pada takdir dan harapan..Detik waktu dan suratan..Siapa tahu ketentuan..Ku mencari cahayanya..Dalam bayang kegelapan..Nur kasih Nur kasih
Nasib hidup dan pilihan..Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan..Dalam maya kesamaran
Nur kasih Nur kasih..Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki..Sinar pasti Janji suci yang abadi
Ooo kasih..Nur kasih Oh nur kasih Nur kasih
Aku kembali kerana..Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti..Janji suci yang abadi
Nur nur ya nur kasih Nur ya nur kasih

Nur nur kasih Nur kasih....


THANX JENGUK2 BLOG UNA ;)