May 16, 2011

'barang lepas jangan dikenang'

salam to all readers....macamane ni..una mengalami 1 penyakit ni..adeh...insomnia...1 penyakit yg menyerang sejak akhir2 ni....waa....nape ni..sangat tak suke2...korang kalau mengalami penyakit ni korang wtpe ek?musykil una..ataupun memang korang da biase dengan penyakit ini?ha..

teringat plak kalau la di hostel mesti tgk cter korea..comfirm!!alahai merindui ex-rumate la plak..alin..tibe2 ingat sangat kt alin...yela..bilik yang sangat ilmiah la katekan...yang sorang maen game,yang sorang lagi pi layan cite korea..jangan tak tahu, siap ade joystick lagi disambung ke laptop...ish2...ape nak jadi ni..ilmiah sangat kan...??hihi..GAMER vs KOREANER..(eh adeke koreaner?pandai2 je una ni!)berlawan 2..kalo time 22 layan korea...memang rase dah macam duk hostel kt seoul...

dah tue bile ade test ke...err...test tak sangat...bile midterm n final barulah belajar menjadi seorang yang insomnia...konon2 nak memahami la perasaan orang insomnia ni kn...tp tak la berjaya sangat sebab da biase tido awal...ehehe...bangun awal takpa...tapi ade satu paper yang sangat cuak sangat hari tue...SPM(Sofware Project Management)...oh...tdo pkul 3 bangun pkul 5 selepas straight study..tapi alarm tak dimatikan..snooze sampaila subuh sebab kadang2 boleh terlelap tibe2 tanpe sedar..bile alarm bunyik setiap 7 minit,takdela kantoi kn..itula akibatnye tak study awal2...nasib ko la una...nasib baik ade kak kim peneman kalbu..:)

nak review balik....secara purata akan tido bile jam menunjukkan jarum antara 12-1....tapi bile bz ngn kerje...tunda sampai kul 2..belakang badan memang tak ingatlah bisanya...HANYA ALLAH YANG TAHU~~

teringat bile zaman buat projek e-Adoption sem lepas...al maklum,bukanlah pakar dlm bidang ini,sangat terkedek2 untuk menyiapkan.....HANYA ALLAH YANG TAHU perasaan ketika itu~~penah sampai ade 1 hari tue memamg tak tido langsung..strait sampaila lepas zohor terus collapse.......................wah.....bahagienyer rase bila bangun..

sebenarnye takdela berkait sangat ngn tajuk ni..bak kate kump ape dlm maharaja lawak..palas ek??ke sepah...tak ingat la plak...."barang lepas jangan dikenang" eh, kene highlight ni... smula2..barang lepas jangan dikenang...itula obatnya.....dengar cakap aku ni wey!!toksah kenang2...takda gunanye..bikin hati sedih buat apa...baik tido ja...p2 tidok..tapi kenag2 kan rumate takpa..haha..

p/s--> Hanya Allah saja yang tahu~~(:

2 comments:

AAZar @ Fikraa 'Abdullah said...

Barang lepas, terkenang-kenang bila rindu..cewah! :D Cik una, sudah habis study ke? hehe..nanti amal jalan-jalan lagi kat sini ya :)

Cik Una said...

stdy xkan habes slagi bernyawe..hehehe...ok amal,9t kte pon jln2 kt amal ek:P..rindu amal:p

SO : 200509

Lets join me!

Nur Kasih

Lewat ini ku rasakan..Kasih kian ku dambakan..Resah hati yang ku pendam.. Pada takdir dan harapan..Detik waktu dan suratan..Siapa tahu ketentuan..Ku mencari cahayanya..Dalam bayang kegelapan..Nur kasih Nur kasih
Nasib hidup dan pilihan..Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan..Dalam maya kesamaran
Nur kasih Nur kasih..Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki..Sinar pasti Janji suci yang abadi
Ooo kasih..Nur kasih Oh nur kasih Nur kasih
Aku kembali kerana..Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti..Janji suci yang abadi
Nur nur ya nur kasih Nur ya nur kasih

Nur nur kasih Nur kasih....


THANX JENGUK2 BLOG UNA ;)