June 7, 2011

programming and testing(day 2 already)

salam 2 all readers...trase tibe2 una macam ade bende nak share dengan awak semua..
sekarang ni,una da lepas modul yang ke 3 iaitu OS(operating system)..

semua part2 theory da habes..and test 1 untuk 3 modul pertama ni pon dah dijalankan hari isnin yang lalu..alhamdulillah semua past..so skang ni dah mula dengan modul ke 4 iaitu PT
(Programming and Testing)..

untuk PT ni,lecturer die malay women...memang laju la die ajar..tup2 da habes satu buku..assignment macam biase la...banyak sangat,gune microsoft visual C++..and blaja jugak dry run gune trace table...manual compiler..maknenye kalau x wujud compiler kt dunie ni masih boleh gune trace table dengan kuasa kesabaran manusia syaratnye...alhamdulillah...smalam berjaya siapkan before 5.30..



den kami pon mulelah berjalan keliling UUM..ingtkan nak naik basikal tapi xde plak...sob3...exercise jela jln kaki...untuk day 2 pon una berazam nak habeskan assignment 9 - assignment16 + 4 additional assignment + 2 puzzles b4 pkul 5...sebabnye mama ngn baba nk dtg,,alik2 5,30 jgk siap..sian diorg kene tunggu sat...ha,,tok ngn nenek pon dtg mai skali...ngee~ kami mkn kt changloon...skali la bwk k.chah ngn dekna skali................

balik 2,mlm singgah lab..saje nk tgk balik assignment yang anto td...yela td men anta je..so recheck n resubmit...hee.............

ready 4 tomorrow plak~~



3 comments:

Pina :) said...

good luck kak..

Pina :) said...

uum kat kedah ea.ingatkan kat peghlih haha

Cik Una said...

tq dik..penat sgt..huhu..
haah..kt kedah:)
maila lawat..keke

SO : 200509

Lets join me!

Nur Kasih

Lewat ini ku rasakan..Kasih kian ku dambakan..Resah hati yang ku pendam.. Pada takdir dan harapan..Detik waktu dan suratan..Siapa tahu ketentuan..Ku mencari cahayanya..Dalam bayang kegelapan..Nur kasih Nur kasih
Nasib hidup dan pilihan..Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan..Dalam maya kesamaran
Nur kasih Nur kasih..Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki..Sinar pasti Janji suci yang abadi
Ooo kasih..Nur kasih Oh nur kasih Nur kasih
Aku kembali kerana..Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti..Janji suci yang abadi
Nur nur ya nur kasih Nur ya nur kasih

Nur nur kasih Nur kasih....


THANX JENGUK2 BLOG UNA ;)