June 17, 2013

Ba - Bye Semester 2

Assalamualaikum W.B.T..
Alhamdulillah setelah sekian lama una meninggalkan blog akhirnya dapat juga kembali menulis.
Harap2 x suam2 kuku lagi dah..kebelakangan ni una tersangatlah sibuk nak menyiapkan assignment master una and ready untuk final exam.

Allah saja yang tahu keadaan una..x dapat nak gambarkan betapa penat nya rasa bila bekerja sambil belajar tapi itulah nikmat sebenar. Masa x pernah cukup..eh sememangnya mase itu 24 jam je, aktiviti tue yang penuh memenuhi..jadi umpama masa x cukup!hihi..

Share kenangan sem 2 tersangatlah padat and setakat ni tak pernah lagi dapat asssignment gedebuk macam tue..assigment2 menunggu giliran beratur bila plak una nk buat..best woo setiap weekend balik je dari class mesti dapat hadiah dari lecturer..dok dan nak tengok hok sebelum ni, tambah lagi..hadiah yang sangat berharga ok untuk seorang student.yeay!besnye dapat assigment..:) Udahla part timer je..balik kerja memang mengadap tu jelah..nak siapkan assigment pulak wajib menggunakan jurnal sebagai bahan bacaan..tapi inilah nikmat seorang student sebenarnya..

semalam baru habes exam..last paper..paper ke 5 sepanjang weekdays ni..exam start pukul 9am tapi first day tue kuar pukul 6.40 am nak test sampai pukul brape sebab nk g KL kan..nak elak jem la kononnye..sampai pun awal jgkla pukul 7.15am bolehla una study semula before masuk exam..naek mex memang x jem tapi bile dah turun KL jem wo.. but the remaining days una gerak kul 7.00 am..sampai dalam 7.45am..still ok..mex membantu jimat masa..tapi kerja tetap kerja..una balik exam petang tue masuk kerja plak..tapi kerja dari rumah je and amik half day saje..nasib baeklah dapat manager yang memahami..dia plak yang suruh kite fokus exam..

ok betapa hepinya una abes exam n harini dah mula nak buat preparation! :) D.I.Y? kalau i rajinla nox!!haha

No comments:

SO : 200509

Lets join me!

Nur Kasih

Lewat ini ku rasakan..Kasih kian ku dambakan..Resah hati yang ku pendam.. Pada takdir dan harapan..Detik waktu dan suratan..Siapa tahu ketentuan..Ku mencari cahayanya..Dalam bayang kegelapan..Nur kasih Nur kasih
Nasib hidup dan pilihan..Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan..Dalam maya kesamaran
Nur kasih Nur kasih..Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki..Sinar pasti Janji suci yang abadi
Ooo kasih..Nur kasih Oh nur kasih Nur kasih
Aku kembali kerana..Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti..Janji suci yang abadi
Nur nur ya nur kasih Nur ya nur kasih

Nur nur kasih Nur kasih....


THANX JENGUK2 BLOG UNA ;)