June 25, 2013

DEWAN PUTRAJAYA

Bismillah..
Berkenaan tajuk kan..kan...kan....mari sama2 kita terjah rate harga dewan - dewan kat putrajaya..
Sesuaila untuk buat majlis/aktiviti.. Korang cari la google dewan kat putrajaya cari borang dia..una pon tak ingat dah amik borang ni kat website mana..dah save dalam document. So, una snip aje harga sewa nye ok.rate dia macam dekat bawah ni..dewan seri siantan paling mahal ok..una tak sure harga ni yang latest or tak sebab una just call Dewan Seri Melati je..yes, it stills RM4k not inlcuded kerusi dan meja..but dewan ni famous sangat kot..tarikh yang una berminat nak tanya dah full. Dewan Seri Endon plak RM 5k if amik katering die..if  outsource RM8 K..ok say good bye!haha


Pergi terjah dewan2 serbaguna di Putrajaya pula..Okla not bad sewa dewan RM1850..kalau amik meja and kerusi dalam RM2.5K..Kerusi die bukan kerusi plastik tapi kerusi banquet. Yang penting ada air cond supaya selesa,ada bilik2 vvip untuk persalinan, prayer room n so on...Pilihan hati antara antara P9 or P16?Yang mana satu..Jeng..Jeng..Jeng..

For more details click this LINK .. Korang usha la komponen2 yang ada and decide which one.. Kenapa kena book awal2? Peringatan kat sini , if korang berhajat nak buat majlis kat dewan silalah book kalau boleh setahun awal..kalau tidak, terimalah akibat dewan full!heheh..

Sempat una terjah2 dewan di Putrajaya..luar Putrajaya tak tengok pon but banyak lagi dewan yang cantik2 and murah2 lagi sewanya..Selamat survey!

Wassalam

3 comments:

Pina :) said...

Ok..nak book 3 tahun awal la macam tu :)

Cik Una said...

Awalnya smpi 3tahun awai..bkn nk buat kt hotel ke..hik3..

MZH FunctionCentre said...

Salam,

Kemunculan lokasi majlis terkini di Ulu Kelang - THE MZH2 (MZH Function Centre)

Kami menyediakan kemudahan sewa dewan dan juga auditorium di The MZH2, sesuai untuk pelbagai majlis.

DEWAN PERDANA SURIA (1300 pax)
DEWAN SINARAN (240 pax)
AUDITORIUM MZH (200 pax)

Kemudahan seperti sistem PA, pentas, skrin LCD, projektor, parking kereta, surau, kerusi dan meja disediakan.

Tel: +603 4107 8580
Email: info.mzhfunction@gmail.com
Website: www.mzhfunction.blogspot.com

SO : 200509

Lets join me!

Nur Kasih

Lewat ini ku rasakan..Kasih kian ku dambakan..Resah hati yang ku pendam.. Pada takdir dan harapan..Detik waktu dan suratan..Siapa tahu ketentuan..Ku mencari cahayanya..Dalam bayang kegelapan..Nur kasih Nur kasih
Nasib hidup dan pilihan..Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan..Dalam maya kesamaran
Nur kasih Nur kasih..Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki..Sinar pasti Janji suci yang abadi
Ooo kasih..Nur kasih Oh nur kasih Nur kasih
Aku kembali kerana..Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti..Janji suci yang abadi
Nur nur ya nur kasih Nur ya nur kasih

Nur nur kasih Nur kasih....


THANX JENGUK2 BLOG UNA ;)