November 9, 2013

Review Tunang Part 6 : Tudung Tunang D.I.Y

Bismillah..

Alhamdulillah..murah rezeki ade orang nak sponsor tudung tunang. Name orang tu adala..Nursofina! Panggil Pina, Baik benor Pina ni cakap nak sponser tudung. Pucuk mencita ulam mendatang. Una setuju jela..haha..

Alkisah dia pergi beli kaen..dah la x tengok rupa kain una beli tuk buat baju..harap gambar kat wasap jela..tapi selut r sebab matching gitu! kesian si Pina ni sampai beli 3 kaler ala2..

Alkisah nk buat tudung, first kena tau nak kaler ape..as for me una pilih kaler pink belacan. Pening la Pina ni pink blacan guana..hihi..Dah kate tema pink purple..jadi baju n tudung nk mcm belacan skit..lepas dah pilih kaler, pilih design plak..ni pon pening..mula2 nak shawl je sebab dah biasa pakai shawl..lastly Pina recommend halfmoon..so una pilih halfmoon..layan je Pina ni kt una..hihi..kesian la dpt akk mcm ni kn..nasib kau la Pina..:)haha..jom terjah sedikit moment to be remembered

hamik ko..teror betol..una x penah lg la sulam2 ni..err..

in progress..saje je Pina ni bikin aku x sabar je..

tengok die teaser una lg..grr..

ni hampir siap..mula2 una minx buat kosong je..rajin betol adk aku ni..haha

see.ni la Pina nye..excited lebih..tido pon bole berdiri siap senyum lagi tau..!hik3:p

ni memang best..lagi excited tunggu tudung sampai..

tadaa..akhirnya.. tq dear..walaupon kite dekat tapi tetap main pos2..i just wonder about the costing. Bila tanya taknak bgtau tu..kelihatan perlu bersabar nak buat semua ni starting dari pilih kaen tudung..tq dear! May Allah ease you dlm apa jua perkara..Amin. 

 
ha una ni tukang pakai je..hihi..

with Kak Kim. tq k.kim sebab mai :)
p/s -> kalau korang nak minx die upah buat tudung pon xpe..taktau la berkesempatan x tue..budak medik kan..huhu..:)

3 comments:

Pina :) said...

tq for the credit :) hahaa malunya gambar tu errrr...haha

Cik Una said...

tq Pina for all ur hard work :) thankx. credit for the photos from u..teaser2 tue..heheh..

niea said...

cantik sgt2.. Tahniah..

Cik una, saya tag awak untuk contest Zahra Veil.. Bleh view sini.. TQ http://bicaraaddien.blogspot.com/2013/11/giveaway-zahra-veil-contest.html

SO : 200509

Lets join me!

Nur Kasih

Lewat ini ku rasakan..Kasih kian ku dambakan..Resah hati yang ku pendam.. Pada takdir dan harapan..Detik waktu dan suratan..Siapa tahu ketentuan..Ku mencari cahayanya..Dalam bayang kegelapan..Nur kasih Nur kasih
Nasib hidup dan pilihan..Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan..Dalam maya kesamaran
Nur kasih Nur kasih..Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki..Sinar pasti Janji suci yang abadi
Ooo kasih..Nur kasih Oh nur kasih Nur kasih
Aku kembali kerana..Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti..Janji suci yang abadi
Nur nur ya nur kasih Nur ya nur kasih

Nur nur kasih Nur kasih....


THANX JENGUK2 BLOG UNA ;)